Thomas op vakantie

Welkom bij mijn blog!

Hoi Eindbaasjes van mij. Ik moet jullie voor het eerst in mijn leven een hele week missen 🙁 en ik hoop dat jullie mij ook missen. Om toch een beetje bij elkaar te zijn ga ik proberen om elke dag een stukje te schrijven!

Mijn eerste avonturen

Als jullie dit lezen zijn jullie onderweg naar de sneeuw (ik heb gehoord dat het daar net zo wit is als mijn pootjes WOW!!!). Ik wens jullie een hele goede reis!

Ik heb mijn eerste avond en nacht overleefd. In de avond heb ik de vensterbank ontdekt, met een heeeeel groot raam. Er komen allemaal dingen voorbij. Vakantievrouwtje heeft mij geleerd over de bus, die had ik nog nooit gezien! 

Speciaal voor jullie heb ik een selfie gemaakt, maar ik moet nog wel een beetje oefenen. 

Tot snel, Thomas

Storm en voetbal

Hoi Eindbaasjes,

Hier ben ik weer met een verhaaltje. Wat een weekend heb ik gehad. 

Het begon gisteravond al heel hard te waaien, zo hard dat ik allemaal gekke geluiden hoorde. Ik ben maar op tijd gaan slapen.

Vanochtend ben ik maar eens gaan kijken waar al dat geluid wegkomt. Blijkt van buiten te komen, weet je wel buiten….. 🙁

In de middag kwam er voetbal op tv, natuurlijk ben ik samen met Vakantiemeneertje gaan kijken!

Ik ben helemaal uitgeput dus ik ga stoppen met schrijven en lekker tussen Vakantiebaasjes in liggen, maar natuurlijk niet voordat ik jullie een nieuw selfie heb gestuurd! (ik word steeds beter!!)

Tot snel, Thomas

Op mijn gemak

Hoi Eindbaasjes,

Maandag… Vakantievrouwtje stond al vroeg op en ging al vroeg de deur uit. Vakantiemeneertje kwam uuuuuren later nog eens een keer van bed af! (wat een slaapkop zeg)

Ondanks dat hebben we toch een productief dagje gehad, Vakantiemeneertje en ik hebben samen de was opgehangen. Jammiiee dat ruikt lekker! Hierna is Vakantiemeneertje met zo’n lawaaiapparaat door de kamer gevlogen, dit vond ik niet zo leuk! Wat een herrrieee!!

Gelukkig was het daarna tijd om te chillen yeahhhhh!

Tot snel, Thomas 

Trouwens jullie kunnen nu op mijn geweldige foto’s klikken en inzoomen enzo vet koel!

Inspectieronde is vermoeiend

Hoi Eindbaasjes,

Ik ben mijn dag begonnen met het onderzoeken van de badkamer. Even kijken of deze Vakantiebaasjes wel zo schoon zijn! Nou ik heb de vaatwasser en de wasmachine eens goed bekeken en volgens mij zit het wel snor!

Ik lig hele dagen op dat gekke blauwe kleed en omdat ik toch bezig was met een inspectieronde ben ik ook maar even gaan kijken onder dat maffe ding… Wat bleek, een bankstel pffff..

Van al dat inspecteren heb ik honger gekregen dus ik stop deze blog hier.

Morgen weer een nieuwe,

Thomas 

 

Een lekker liedje

Hoi Eindbaasjes,

Een nieuwe dag, een nieuw verhaaltje!

Vandaag heb ik samen met Vakantiemeneertje een plaatje uitgezocht! Eerst mocht ik in de kast kijken naar mijn favoriete plaat.. Ik zoeken, zoeken, zoeken… Nee hoor, geen CATS! Dus dan maar verder zoeken..

Uiteindelijk vond ik hem dan hoor! Van Halen met Jump, even mijn energie kwijt op dit geweldige nummer. Nou energie heb ik verloren hoor, rennen, vliegen, springen en weer opstaan (wacht dat is volgens mij een ander lied).

Tot morgen,

Thomas 

 

Een rustig dagje

Hoi Eindbaasjes,

Vandaag begin ik mijn verhaaltje met een verhaal over gisteren. Die Vakantiebaasjes hebben een plant die ik vanaf dag één al erg interessant vind. Soms knabbel ik er een beetje aan en soms ga ik er gewoon naast zitten. Maar gisteren wilde ik meer, ik wilde erin klimmen. Valt die domme boom om! Nou doen we ook maar niet weer.. (hopen de vakantiebaasjes)

Vandaag heb ik geprobeerd om de hele dag voor de voeten van Vakantiemeneertje te lopen en volgens mij is dat aardig gelukt. Overal waar hij was, was ik ook! Het was heel erg gezellig 🙂

Ik moet nu gaan want ik heb zo een bespreking, ik mag er ook niks over zeggen dus ik ga maar weer snel. 

Tot morgen,

Thomas 

 

Deze blog wordt mogelijkgemaakt door...

Hoi Eindbaasjes,

Eindelijk mag ik het jullie vertellen, iedereen vind mijn blog zo leuk dat ik een sponsordeal met Whiskas heb!! 🙂

Dit betekend dat ik bakken met eten en snoep en soep en lekkers krijg! YahmmmieeeeYahmiieeee

Wil jij nou ook allemaal lekkers van Whiskas ga dan naar www.wwwhiskas.nl/ToppertjeThomas en vul de kortingscode: THOMAS20 in voor een korting van wel 1,76 %. Ja echt waar! Niet alleen ik word er beter van maar jij ook.

Ojaa, nog even over vandaag. Tsjaa, wat moet ik vertellen.. Ik hoef helemaal niks meer te vertellen, of doen. He slaap lekker!

En vergeet natuurlijk niet mijn unieke geweldige kortingscode te gebruiken!

Een hele goede reis alvast en tot morgen,

TopperThomas